بیشتر دعا نویس ها و افرادی که در زمینه ی درمان جن و جادو فعالیت مجاز یا غیر مجاز می کنند یک سری نسخه های قرآنی یا گیاهی برای مقابله با بیماریهای ماورایی تجویز و هزینه ی آن را از بیمار دریافت می کنند. اما بسیاری از این نسخه ها را که نگاه می کنیم غیر اصولی و غیر علمی هستند و تنها بصورت تجربی و سینه سینه به آنها منتقل شده و هیچ گونه تحقیق و بررسی روی آنها صورت نگرفته است. ما سعی کردیم برای کسانی که دنبال خوددرمانی هستند یا افرادی که امکان مراجعه به اساتید معنوی و هزینه کردن را ندارند، راهکارهایی صحیح و اصولی جهت پیشگیری و درمان این نوع بیماریها و مشکلات قرار بدهیم.

در بخش اول، به تهذیب نفس می پردازیم. توجه داشته باشیم که این نسخه ها و هر نوع نسخه ی مشابه دیگر درصد بیشتر آن به نحوه ی اجرا، خلوص نیت و اعتقاد قلبی ما بستگی دارد که اگر درست و کامل انجام شود تا حدودی ما را از شر اجنه و طلسم های ضعیف و متوسط خلاص می کند.

راهکارهایی جهت تهذیب نفس و کاهش آسیب جن و جادو:

اگر بخواهیم بدون تعصب و منطقی فکر کنیم هیچ کسی نمی تواند کامل و دائم از شر شیاطین رها شود و ایمنی کامل پیدا کند. چون همانطور که در پست های قبل گفتیم شیطان دشمن قسم خورده ی انسان است و دائم در حال نقشه ریختن و ضرر رساندن به بندگان خدا و علی الخصوص بنده های مؤمن و مقید او می باشد. اما راهکارها و درمان های اولیه برای اینکه اجنه و شیاطین به سمت ما جذب نشوند و تسلط کمتری روی ما داشته باشند وجود دارد که در زیر و دربخش تهذیب نفس به چند مورد از آنها اشاره می کنیم:

۱.خواندن نماز اول وقت [و در صورت امکان نماز را به جماعت و در مسجد خواندن] ۲.ذکر گفتن در بامداد و شبانگاه
3.نظافت شخصی، پوشیدن لباس پاکیزه و با طهارت خوابیدن
4.خواندن سوره ی مُلک قبل از خواب
5.خواندن حداقل یک آیه از قرآن در روز و تفکر به معنای آن
6.نمازهای نافله و نماز شب خواندن
7.بسیار صلوات فرستادن بر محمد و آل محمد [علیهم السلام] ۸.دعا و استغفار کردن در شب
9.صدقه دادن و انفاق به قصد قرب الی الله
10.نیکی به پدر و مادر و صله رحم کردن
11.تقوی پیشه کردن و دوری از گناه و محرمات
12.همنشینی با افراد صالح و دوری از افراد ملحد و گناهکار
13.خوردن آب قرآنی
14.خودداری از تماشای فیلم و عکس های مبتذل و ضد اخلاقی
15.پیاده روی و ورزشهای صبحگاهی
16.مسافرت، طبیعت گردی و تنفس در هوای آزاد و پاک
17.آب تنی با آب دریا و گرفتن دوش آب سرد در تابستان
18.مضمضه کردن گلاب قبل از خواب
19.عطر زدن به زیر بغل، روی سینه و زیر شکم قبل از خواب
20.دوری از کارهای استرس زا و ترس آور
21.فرو بردن خشم هنگام عصبانیت
22.نفوس خیر زدن به جای نفوس بد زدن
23.دوری از حرص و طمع و گمان بد نبردن به دیگران
24.حجامت کردن و رعایت تغذیه سالم
25.راضی بودن به رضای خداوند

اینها کارهای اولیه و پایه ای جهت تهذیب نفس است که اگر آنها را انجام دهیم و پایبند به آنها باشیم تا حدودی از خطرات ماورایی در امان خواهیم بود و اگر مبتلا هم بشویم خداوند راه درمان آن را جلوی ما قرار خواهد داد. اما برای اینکه توفیق هدایت و درمان از طرف خداوند بیشتر نصیب ما بشود باید از گناهان کبیره دوری کرد. بسیاری از گناهان باعث تضعیف هاله میشوند. اما نوعی از گناه وجود دارد که علاوه بر تبعات بدش، باعث میشود “رحمت خداوند” نیز از آن شخص دور بشود. دور شدن انسان از رحمت خداوند، بدترین و بیشترین ضرر و زیانی ست که یک انسان می تواند در طول حیات خود داشته باشد. چون اگر خداوند دستش را از پشت کسی بردارد بدون شک آن شخص دیر یا زود وارد گردابی میشود که نجات از آن شاید هیچگاه میسر نشود. آن گناه بزرگ ” ظلم ” است.

شاید بعضی ها با شنیدن این کلمه، یاد ظلم های بزرگ تاریخ و حاکمان و پادشاهان گذشته بیافتند. [مثل کشتن یا شلاق زدن افراد بی گناه و…] و با خود بگویند خب! من هیچ ظلمی انجام نداده ام پس در این گروه قرار نمیگیرم. اما معنای ظلم فقط این نیست. ظلم میتواند خیلی نامحسوس و بدون اینکه ما متوجه شویم داریم ظلم میکنیم اتفاق بیفتد. و آنقدر تکرار و تلنبار بشود تا ما را به یک فرد ظالمی تبدیل کند که روز به روز از رحمت خداوند دورتر بشویم.

از موارد ظلم می تواند به چند مورد زیر بطور خلاصه اشاره کرد:

۱. دور نگه داشتن فرزند از والدین یا والدین از فرزند

۲. کتمان کردن یک واقعیت یا شهادت حق، در حالی که به این شهادت دادن نیاز باشد.

۳. وادار کردن کودکان و کهنسالان و یا یکسری افراد،
به انجام کارهایی که به آنها علاقه ای ندارند یا از توان آنها خارج است.

۴. گذاشتن پرنده در قفس یا ماهی در تنگ و یا آزار دادن سایر حیوانات [گاهی حتی رفتن به سیرک یا باغ وحش میتواند نوعی ظلم به حیوانات باشد. چون با اینکار و خرید بلیت، صاحبان باغ وحش را تطمیع کرده و غیر مستقیم به آنها میگوییم: حیوانات بیشتری بیاورید تا پول بیشتری بگیرید]

۵. جلوی انجام یک کار خیر را گرفتن

۶. سکوت در مقابل ظلم یا کمک مستقیم و غیر مستقیم به ظالم. (سکوت کردن در مقابل ظلم خودش نیز یک نوع ظلم است).
بعنوان یک مثال کوچک: من دوستم را میبینم که دارد به آن یکی دوستم زور می گوید.  یا چیزهایی را بهش نسبت می دهد که در او نیست. ولی چون من هم از او خوشم نمی آید سکوت می کنم تا بیشتر به او زور گفته شود. این نیز نوعی ظلم یا شریک شدن در ظلم است. شاید به چشم نیاید ولی تبعات بدی برای ما به دنبال خواهد داشت.

۷. ظلم کردن به خود یا ظلم به نفس. [هر عمل گناه یا غیر گناهی که من در حق خودم انجام دهم و باعث شود فردای قیامت نفس من از یکسری نعمتها محروم شود.  یا نفس من در گروه یا ایتها النفس المطمئنه ارجعی الی ربک راضیه مرضیه قرار نگیرد]

۸. دروغ گفتن نیز نوعی ظلم است [مخصوصا به کسی که به ما اعتماد کرده است]

۹. قضاوت غلط در مورد دیگران

۱۰. تشویق دیگران به انجام کاری که آنها را از سعادت دنیا و آخرت باز بدارد [مثلا دوست من یک گناه  انجام داده است و می آید پیش من با خشنودی تعریف میکند، من نیز با او همراه میشوم و میخندم. این خنده و همراهی من ممکن است نوعی تشویق باشد و باعث بشود آن فرد دوباره سمت گناه یا آن عمل ناشایست برورد]

تمام اینها اگر تلنبار شوند، جلوی تهذیب نفس را میگیرند و رحمت خدا را از من نوعی دور خواهند کرد و باعث می شوند [به فرض] اگر قرار باشد خداوند وسیله خیری را سر راهم قرار دهد، قرار نخواهد گرفت! یا دیر به من برسد. چون ظلم شبهه کفر است [ الکافرون هم الظالمون : به راستی که کافران همانا خود ظالمانند /سوره بقره] و کفر تنها گناهی است که بخشیده نخواهد شد.

به کانال تلگرام و پیج اینستاگرام طب روحانی بپیوندید. در صورت بروز هر گونه مشکل یا درخواست بررسی و مشاوره میتوانید از بخش تماس با ما استفاده کنید.