انواع چشم زخم انسانی بطور کلی در ۵ دسته خلاصه می شوند:

۱. چشم زخم مهربان:

یکی از انواع چشم زخم ، چشم زخم مهربان است. این نوع چشم زخم از نظر شدت اصابت ، کمی خفیف تر از سایر چشم زخم هاست و معمولا از طرف اعضای خانواده می باشد. مانند چشم خوردن فرزند توسط پدر یا مادرش، یا خواهر نسبت به بردارش، خاله یا عمه نسبت به برادر یا خواهر زاده هایشان و بالعکس. از علایم این نوع چشم زخم در کودکان، احساس سرما همیشگی در دست و پاها می باشد. و کلا بر خلاف سایر چشم زخمها این نوع با احساس گرما همراه نیست. [نکته: همه ی چشم زخم های مهربان از طرف خانواده است اما هر نوع چشمی از طرف خانواده یا فامیل نزدیک مهربان نیست]

چشم زخم مهربان در بزرگسالان غالبا در یک قسمت خاص از بدن اصابت میکند، مانند کتف، گردن، شانه ها و یا در قسمت پاها. نسبت به سایر چشم زخمها زودتر به درمان واکنش نشان می دهد. از علائم آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

-سرگیجه یا سردرد متحرک
-فرد نسبت به یک یا چند عضو از اعضای خانواده یا نزدیکان، حس بد و عصبانیت پیدا می کند
-تنگی نفس

۲. چشم زخم تلنبار شده [قدیمی]

نوع دیگری از انواع چشم زخم ، تلنبار شده می باشد. این نوع چشم زخم همانطور که از اسمش پیداست از دوران کودکی تا بزرگسالی، مرتبا تکرار شده و در جسم ما تلنبار می شود تا جایی که بصورت یک بیماری جسمی یا روحی بروز میکند. از علایم این نوع چشم زخم درد و سنگینی در شانه ها و پشت سر و گردن می باشد. به این نوع چشم زخم، چشم حسود نیز گفته می شود چون علایمی مانند حسد دارد از جمله احساس گرما در تمام بدن، احساس تنگی در قفسه سینه، خمیازه های خشک، ترس از اتفاقات نیفتاده، وسواس فکری و سستی در عبادت نیز از دیگر علائم این نوع چشم زخم می باشد.

۳. چشم زخم داخلی:

از دیگر انواع چشم، چشم زخم داخلی می باشد. در این نوع چشم زخم، شخص با خودستایی و غرق شدن در زیبایی ها و دارایی های خودش ، هم باعث می شود که خودش، خودش را مورد اصابت قرار دهد و هم توجه سایر افراد را به خودش جلب کند. [به این پدیده ‘حب المدح’ نیز می گویند، یعنی کسی که به دنبال جلب مدح و ستایش دیگران به خودش است] از علایم این نوع چشم زخم، خمیازه های تر [خمیازه ای که با سرازیر شدن اشک از چشم همراه است] و گاها بیخوابی می باشد. این نوع چشم زخم، درمان سختی دارد چون هر بار که شخص درمان شود، دوباره خودش باعث می شود که مجددا بیمار شود.

۴. چشم زخم نوع ۱ [بدون شیطان]:

نوع دیگری از انواع چشم زخم ، نوع یک می باشد. این نوع چشم زخم بدون همراهی موکل یا شیطان چشم رخ می دهد. علایم آن، خواب زیاد، خمیازه های خشک و خستگی و بیحال بودن در طول روز می باشد.

۵. چشم زخم نوع ۲ [همراه شده با شیطان]:

این نوع چشم زخم که خطرناکترین و کشنده ترین نوع چشم زخم است، از نظر علائم و نشانه ها، شبیه چشم تلنبار شده می باشد و تمام علائم حسد را نیز به همراه خواهد داشت. یک موکل از جنس شیاطین دارد که از آن بعنوان چشم موکل دار نیز یاد می شود. این موکل یا شیطان، همزمان با اصابت تیر چشم زخم وارد بدن فرد می شود. از علایم این نوع چشم زخم وسواس شدید، بیخوابی، ترک عبادات بویژه نماز، و مستعد کردن بدن در جهت ابتلا به بیماریهای سخت جسمی مانند سرطان و ام اس می باشد. چشم زخم نوع ۲ باعث می شود احساسات فرد بیمار، زندانی شده و یا از تسلط او خارج شوند. یعنی توانایی بروز احساساتش را تا حد زیادی از دست خواهد داد. لذا در بیشتر اوقات از افراد مبتلا شده به این نوع از انواع چشم زخم می شنویم که می گویند:

۱. انگار هیچ حسی به هیچ چیزی ندارم.
۲. هیچ چیزی مرا خوشحال نمی کند.
۳. دنیا برایم بی معنی و بی اهمیت شده است.
۴. یادم نمی آید آخرین باری که از ته دلم خندیده ام کی بود.
۵. تولد یا مرگ کسی برای من مهم نیست.

این گونه علائم چشم زخم بیشتر آنها هنگام جلسه ی درمان معنوی آزاد شده و در آن گاهی فرد بیمار بی اختیار شروع به خندیدن یا گریه کردن می کند تا از این طریق احساساتی که در این سالها بروز داده نشده بودند، در صف خروج از جسم قرار بگیرند.

نکته:

در مساله انواع چشم زخم این را نیز اضافه کنیم که چشم زخم مانند یک تیر است که به هر جای بدن قربانی اصابت کند همانجا نیز ساکن شده و تبعات آن در همان نقطه متمرکز می شود. مثال: شخصی که بینی زیبایی دارد و بخاطر آن چشم بخورد، بیشترین دردها و مشکلات او در ناحیه بینی و سینوسها رخ خواهد داد و درد هیچ گاه به مفاصل یا پاهای او سرایت نخواهد کرد. اما حسد یا حسادت، از نظر نوع، مانند امواج رادیویی می باشد و به شکل نقطه ای اصابت نمی کند، بلکه بر کل جسم فرد و زندگی اجتماعیش مسلط می شود که غالبا با احساس گرما در کل بدن شروع شده و بعد از آن سایر دردها و مشکلات شخص نیز شروع می شوند.

جهت عضویت در کانال تلگرام طب روحانی اینجا کلیک کنید.