برای بیماری افسردگی و سکون تابحال دلایل متعددی ذکر شده است مانند ژنتیک، تغییر فصل، عملکرد مغز و… اما با وجود پیشرفت‌های مختلف علمی و روانشناختی و با وجود شیوع بالای این بیماری در جوامع مختلف، تاکنون نسخه‌ای جهت درمان و مقابله با این بیماری ارائه نشده است. جالب است بدانید تاریخچه این اختلال را تا دو هزار سال پیش از میلاد مسیح در کتیبه‌های بین‌النهرین می‌توان پیگیری کرد و جالب‌تر اینکه در فرهنگ‌های چین، مصر و روم باستان افسردگی را ناشی از غلبه شیطان بر فرد می‌دانستند که در واقع همان طلسم سکون و افسردگی است. اما امروزه این باور نزد خواص و حتی عوام مردم مورد تمسخر قرار گرفته می‌شود.

افسردگی در آیات و روایات اسلامی:

با توجه به‌ جدید بودن عبارت افسردگی، در آیات و احادیث ، مسئله افسردگی با کلماتی مانند (هَمَّ، غَمَّ، اَلحُزن، الکرَب، غُصه و…) بیان می‌شود. مثلاً در مورد داستان حضرت یوسف (علیه السلام ) قرآن می فرماید: «وَاَبیضَّت عَیناهُ مِنَ الحُزن» ؛ یعنی چشمان یعقوب در اثر اندوه زیاد از فقدان فرزندش یوسف (علیه السلام) سفید گشت. یوسفی که به گفته‌ی خود قرآن در اثر وسوسه و نقشه‌ی شیطان بود که توسط برادران به چاه انداخته و منجر به جدایی بین او و پدرش گردید. در دنیای امروز ما نیز اگر پدر یا مادری فرزند خود را از دست بدهد یا فرزندی والدین خود را از دست بدهد طبیعتا در فراغ او ممکن است دچار افسردگی یا همان اندوه و حزن بشود.

برخی از علائم و نشانه های طلسم سکون و افسردگی:

طلسم سکون و افسردگی باعث می شود بیمار به یکباره به سمت بی انگیزه شدن و بی علاقگی به اتفاقات پیرامون، به زندگی و آینده برود. این جادو شبیه به طلسم بیماری است و فرد را از رفتن به اجتماع و اماکن شلوغ مانند جشن ها و مراسمات و… باز می‌دارد. افراد مبتلا به این طلسم، علاقه ی عجیب به تنهایی و فرو رفتن در خود و عزلت گزینی دارند.

طلسم سکون و افسردگی بر دو نوع است، دائم و موقت. نوع دائم، حالات زیر را همیشه دارد و نوع موقت آن فقط در بعضی از روزها یا بعضی از فصول سال خود را نشان می دهد. بعنوان مثال ممکن است در فصل پاییز یا زمستان علائم زیر در فرد مبتلا، بیشتر از بهار و تابستان باشد:

۱. علاقه به تنهایی و گوشه گیری
۲. سکوت دائم و کم حرفی
۳. بیزاری از اجتماع و مکان‌های شلوغ
۴. سردردهای تمام نشدنی
۵. کم تحرکی و زیاد خوابیدن
۶. تنبلی و کار امروز را به فردا انداختن
۷. تمرکز بر نداشته‌ها و احساس اندوه

مکانیسم عمل طلسم سکون و افسردگی:

مکانیسم فعالیت طلسم سکون و افسردگی به این صورت است که موکل این طلسم با استقرار در ذهن فرد تمام خاطرات شاد و روزهای خوبش را محو و اتفاقات بد و حوادث ناگواری که بعضا حتی در کودکی این فرد رخ داده است را بزرگ نمایی می کند! در نتیجه فرد بیمار بجای تمرکز بر روی داشته‌های فعلی خود با مقایسه خود با دیگران بر روی نداشته‌هایش تمرکز کرده و اندوهش بیشتر خواهد شد. بعنوان مثال با خودش می‌گوید: همه ازدواج موفق دارند ولی من نه، همه دارای تحصیلات و شغل موفق هستند اما من نتوانستم، و الی آخر…

موکل طلسم سکون و افسردگی با فرستادن پیام های عصبی به مغز فرد بیمار، ترشح هورمون سروتونین (هورمون شادی) را در مغز و بدن متوقف یا کم کرده تا فرد از هیچ چیز شاد و خوشحال نشده و روز به روز درون گرایی و عزلت گزینی در او بیشتر نمایان شود. گاها از این گونه افراد شنیده می شود که می‌گویند هیچ چیزی در دنیا من را خوشحال نمی‌کند یا اینکه احساس کنند یک وزنه‌ی سنگین بر روی آنان قرار داده شده که مانع فعالیت و تحرک آنها می‌شود . البته علل ماورایی افسردگی همیشه طلسم و جادو نیست؛ همزاد شیطانی و حسد نیز می‌توانند باعث بروز علائمی همانند علائم طلسم سکون و افسردگی شوند.


توجه:
جهت درمان و باطل کردن طلسم سکون و افسردگی و یا هر یک از انواع طلسم، می توانید با نصب اپلیکیشن طب روحانی و انجام آزمون بررسی و مشاوره در صف درمان معنوی قرار گرفته یا اگر مایل به خوددرمانی هستید از نسخه های رایگان ما در منوی پیشگیری و درمان استفاده کنید. همچنین می توانید برای دیدن پستهای بیشتر و آگاهی از اطلاعیه‌های مختلف، در کانال ایتای ما عضو شوید.